| -Przejdźmy do konkretnych działań. Mimo wszystko musimy się rozdzielić. Alex, Maciej i Kamil, pójdziecie do lasu zobaczyć co dokładnie spadło i jakie mogą być tego ewentualne skutki. Diana, Magda, Aleksander i Jacek- wy pójdziecie rozejrzeć się po okolicy, poszukać jakichś zabudowań. Trzeba się dowiedzieć jaką mamy datę, czy wylądowaliśmy w czasach, w których wylądować mieliśmy. Ja zostanę tutaj z pozostałymi, będziemy na was czekać i w tym czasie zajmiemy się zwłokami i rozważymy dalsze działania. Mam nadzieję, że nie ma sprzeciwów. Do roboty więc.- powiedziała zdecydowanie, po czym podeszła do Diany i odrzekła-Poczułam się w obowiązku poinformować Cię, że z wykształcenia jestem psychologiem i politologiem, zdobyłam też pewne doświadczenie medyczne, no i w ostatnim czasie dawało się mnie zauważyć w rządzie, ale o tym pewnie wiesz. Jakbyś jeszcze jakieś pytania miała- śmiało.- uśmiechnęła się dość serdecznie i jeszcze raz zwróciła się do wszystkich, którzy jeszcze nie zdążyli się rozejść-Uważajcie na siebie, niebawem powinniśmy znów się zobaczyć, mam nadzieję, że w takim samym składzie. |