Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10-28-2007, 09:09   #111
rudaad

rudaad's Avatar

Reputacja: 4 rudaad wkrótce będzie znanyrudaad wkrótce będzie znany
$: 86 581
Ragnaak, Ragnaak, Ragnaak... Boshe święty, jeśli już dwukrotnie prosiłam Cię o uważanie na interpunkcję mógłbyś łaskawie się do owej prośby zastosować, zwłaszcza, że istnieją w regulaminie tego forum przepisy wyraźnie mówiące, że znaków interpunkcyjnych należy używać! Zawsze doceniałam to, że mamy dzięki nowym userom powiew świeżości na forum, ale wszystkich obowiązują te same zasady, które są zawarte w regulaminie i których należy przestrzegać. Więc zapraszam Cię jako, że masz już Warning Level :2 do lektury: http://lastinn.info/regulamin.html .

Dalej, Ragnaaku drogi, czytaj proszę uważnie powyższe posty. Prośba o dłuższe posty pierwotnie pochodziła od naszego MG, a poza tym wierz mi, poparcie u niektórych graczy tej sesji w tym co pisze w komentarzach mam na pewno. Ja zaś podałam wam tylko przykład jak można owe rozwinąć. Zaś co do braku czasu- zgadnijcie dlaczego ustaliliśmy sobie termin postów co dwa dni? Właśnie po to by reprezentowały one wysoki poziom i miały ładny styl.

Drodzy nowi gracze, jesteście grupą dołączoną do sesji, więc to wy powinniście stosować się do wcześniej ustalonych zasad. Wszystkie znajdziecie w komentarzach, jako, że my między sobą też już parę wojen stoczyliśmy, ale chyba wyszło nam to na dobre.

Pozdrawiam wszystkich.

"Najbardziej przecież ze wszystkich odznaczyła się ta, co zapragnęła zajrzeć do wnętrza mózgu, do siedliska wolnej myśli i zupełnie je zeżreć. Ta wstąpiła majestatycznie na nogę Winrycha, przemaszerowała po nim, dotarła szczęśliwie aż do głowy i poczęła dobijać się zapamiętale do wnętrza tej czaszki, do tej ostatniej fortecy polskiego powstania."
rudaad jest offline  
Reklama