Primo: fds <- bardzo proszę o stosowanie małych liter, zawsze, wszędzie i po kolędzie, nie chce mi się i na tym forum prowadzić batalii o poprawne pisanie mojego nicka
Secundo: fx, a nie ff
Tertio: Nie, jest to najprostszy sposób, lecz równie dobrze, stworzony w ten sposób skin, można dołączyć do Opery, safari, konquerora, ie, czy czegokolwiek innego jako java-script. W ie, operze oraz safari można też dodać cssa, lecz nie działa to tak fajnie jak w fxie, więc ani tego sposobu nie polecam, ani nie stosuję.
Poza tym stosuję zasadę: kupa ludzi ma fxa, na głąbów z ie się leje, dla Operowców i użytkowników greasmonkeya da się javascripta, reszta to ewenementy i sami sobie poradzą
Dużym plusem tego rozwiązanie jest całkowita kontrola nad skinem. Chodzi mi o to, że jak zauważysz, że w którymś miejscu się sypie, to od razu poprawisz, a nie będziesz zawracał tyłek administracji, żeby uaktualnili skrypt na serwerze. Oczywiście jest też wada, w ten sposób robi się tylko "nakładkę" na istniejący css, tak więc cudów niewidów się z tym nie zrobi.
PS: googlemaps na pełny ekran to jest to co tygryski lubią najbardziej