Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-28-2007, 19:44   #23
lopata

lopata's Avatar

Reputacja: 2 lopata wkrótce będzie znany
$: 3 029
Wielkie niedociągnięcie IMHO to:
-MG jest sadystyczny wobec nas. Nie dałeś nam Mistrzu żadnej możliwości reakcji poza paplaniem z dziwadłem i szukaniem sposobu uwolnienia się. Jednym słowem nic nie możemy robić poza czekaniem na śmierć. Łąncuchy są za mocne na rozerwanie, nie da sięw nich uciekać i jesteśmy przykuci do ścian. Nie dałęś żadnych możliwości na przeżycie.

-Chaotyczny sposób pisania i wszystkie informacje MÓWIONE przez tego brudnego szczura. Skąd on wie o czm my myślimy co chcemy zrobić itp??
Jeśli jest taki inteligentny i taki mocarny, że spotkawszy nas sam na sam w ciemnej uliczce by nas wykończył to niech on wykonuje tą misję w Middenheim.

-Pisałem do MG meila z pytaniami o kilka szczegułów nie po to by ten papla w zadziwiający sposób odczytał moje myśli i wszystko powiedział co i jak. Spodziewałem się raczej odpowiedzi tez meilowej. Niewiem ale mam wrażenie jakbym grał w sesji z MG trochęza krótko prowadzącym Nie chcę kończyć sesji bo nie ukrywam, że z nudów wziąłem udział w tej sesji. A kończąc ją znów będę się nudził

-I czuje jakby klimat młotka się zatracał. Owszem to świat mroczny i brutalny ale czy gracze nie mogą również być źli i mroczni? Wychodzi na to, że nie bo nic nam nie wychodzi a jakiś byle brudas może nas gnoić. Niewiem jak wy ale ja nieche sobie spaczyć wyglądu tej gry i jeśli się nie zmieni sposób pisania postów to chyba mój zabójca skończy właśnie w tych lochach swój los.

Mam nadzieje, że kolejny post MG coś wyjaśni bo jeśli kolejny raz przeczytam, że przydzie mi się samo okaleczać, słuchać obelg od tego pseudo strażnika i nic więcej nie będę mógł zrobic to będzie niefajne takie

Edit: I brak odpisu co się dzieje z tym co ja robie. A tam trochę naplułem się. No i ta wiedza o wszystkim tego typa strasznie mnie denerwuje. I słownictwo.
Cytat:
Napisał Lotar
Stoi na stacji lokomotywa, ciężka ogromna i pot z niej spływa
Nie pasuje mi to troche. Jakiś byle pies a wie o wszystkim i wszystkich i ma strasznie obeznanych w świecie sąsiadów :-/

Ostatnio edytowane przez lopata : 12-28-2007 o 19:51.
lopata jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem