| No może! Ten brudny szczur miał powiedzieć wszystkim to co ty chciałes wiedzieć. Czemu tylko tobie mam pisać jak konkretnie wyglądają łańcuchy i inne odpowiedzi na toje pytania. Papla powiedziała to co chciałeś wiedzieć i dzięki temu wszyscy wiedzą to co chciałeś wiedzieć. CZEMU KLIMAT SIĘ ZATRACA?
Może postów już dużo napisaliśmy, ale bohaterowie są tam raptem 10-20 minut. Spoko będzie jeszcze okazja do ucieczki. Każdy BG próbuje jakoś uciec tylko twój sapie jak ta lokomotywa. Miałem wam otworzyć drzwi, niech człowieczek wyjdzie najlepiej niech już nie wróci. Niech dziwnym trafem piorun z chmurki trafi w kajdany jakiegoś z was i go cudownia uwolni. Tego chciałeś? Tak właściwie to co robisz? Nic konkretnego tylko drzesz morde tym swoim obłąkańcem. Jak maił brzmieć odpis? Zabójca Demonów sapie i drze morde więc po jego zachowaniu też próbuje wydostać się z lochów jak inni gracze. Jego sposób jest najlepszy!!! A wiedza tego typa to nie jest wiedza. To są jakieś zasłyszane plotki, strzępki informacji jakieś stereotypy. Postać Pięknego miała wam pokazać jacy są ludzie Starego Świata. Jakie mają rasistowskie poglądy i jak wierzą w zabobony i plotki zasłyszane od innych.
Jest coś takiego jak wstęp później jest rozwinięci. To właśnie jest wstęp. On jest najnudniejszy. Zdecydowanie ciekawsze jest rozwinięcie i zakończenia, ale wszystkie trzy elementy musza być.
Jak ktoś ma takie same odczucia co Lopata niech powie to w tym temacie. Niech powie co mu nie pasuje. A jak się ktoś z nim nie zgadza tak jak ja to niech się też wypowie. Chciałbym poznać waszą opinie więc prosze żeby wszyscy gracze się na ten temat wypowiedzieli.
__________________ Ile krwi jesteś w stanie przelać, by ratować swoje życie? |