Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-20-2008, 13:21   #114
Odyseja

Odyseja's Avatar

Reputacja: 4 Odyseja ma w sobie cośOdyseja ma w sobie coś
$: 65 963
Nicole zaczekała, aż Chris skończy rozmawiać. Spojrzała na swój skuter przed budynkiem. Pomimo tego, że był październik, powietrze było ciepłe. Niki rozpięła kurtkę. Przypomniała sobie, że trzeba babci zrobić zakupy ~Chyba powinnam sobie wszystko zapisywać...~ uśmiechnęła się do siebie.

Popatrzył na Nicki -Nie uwierzysz, ta książka, którą tobie pokazywałem była na tajnym aneksie indeksu ksiąg zakazanych- były student historii, miał nadzieję, że Merth kojarzy co to było, co prawda w szkolnictwie (oprócz takich kierunków jak Historia, na studiach) przywiązywano większą wagę do historii USA i chociażby procesów czarownic z Salem ... po chwili detektyw kontynuował -To jest co najmniej podejrzane, te chłopaki mogą okazać się kimś więcej, niż zwykłymi metalowcami, uważającymi satanizm za jakiś głupi trend. W każdym razie dostałem nazwisko antykwariusza, który mógłby nam coś więcej o tym powiedzieć. Co powiesz na to, żebyśmy to sprawdzili teraz?

- Okey. Możemy tam pojechać. I tak nie mam nic lepszego do roboty. - odparła wesoło.