Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-22-2008, 02:11   #234
Tammo

Reputacja: 4 Tammo wkrótce będzie znanyTammo wkrótce będzie znany
$: 187 701
Po rozmowach z MG na PW, zedytowałem za ich zgodą posta ostatniego mojego, czyli #206.

Oto główny fragment, który się zmienił (Abishai, cytowałeś go w poprzedniej wersji, przepraszam za zmiany, źle zrozumiałem jedno tłumaczenie MG):

Cytat:
Słuchajcie, zwróćcie uwagę na to, co się stało. Jesteśmy tu najwyraźniej znani. Srebrne Płomienie przybyły na osiemnaście, nie dwadzieścia. I po nas. Nie miejcie też złudzeń co do tych drugich. Kolegium faktycznie przybyło po dwudziestu oddechach, pod przywództwem faceta imieniem Iomi Vete. Tenże Vete faktycznie powołał się na klauzulę o użyciu magii, ale przybył w innej sprawie tak samo jak ci w słupach ognia. No, chyba, że Płomienie mają lepsze systemy detekcji i dwie sekundy forów w stosunku do pozostałych, a wyczekiwanie i ekscytacja w głosie tego Vete były moim złudzeniem. Byliśmy na tyle ważni, by się o nas pobić. By obłąkane Srebrne Płomienie wpadały na osiemnaście chcąc nas żywych, a przywódca kolegium mający nas zgarnąć za nierejestrowane używanie magii cieszył się jak dziecko z prezentu na urodziny.

Tammo jest offline