Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-08-2008, 17:20   #17
Makuleke

Makuleke's Avatar

Reputacja: 2 Makuleke jest na bardzo dobrej drodze
$: 8 419
Moim zdaniem opis jest zbyt pobieżny. Nie chodzi o to, że Aiden nie jest jakąś wyjątkową osobowością, w końcu, ile można znieść magów ze schizofrenią albo diabolicznych nekromantów , chodzi o sposób opisu postaci. Z obecnego rozwoju wypadków w naszej przygodzie widzę, że ma ona dość elastyczną budowę i nie byłoby zbytnich problemów z umieszczeniem jeszcze jednego gracza (w sumie to i tak zależy od MG) i moim zdaniem, jeśli popracowałbyś jeszcze trochę nad KP, to byłbym za. Niestety, na obecny stan - jestem na nie. Rozwiń trochę historię i spróbuj jakoś rozbudować charakter (użyj wyobraźni, postaraj się, żeby twój Aiden stał się bardziej "trójwymiarowy"- opisz inne aspekty niż tylko Teoria&Praktyka). I jeszcze najważniejsze: pisownia - to nie może leżeć, kiedy gra się jedynie za pomocą tekstu pisanego. To tak jakbyś na "realnej" sesji mówił trzymając w zębach nogę od krzesła - trzeba się domyślać, co tak właściwie mówisz.
Na koniec mam małe pytanie: Czy Aiden jest w końcu elfem czy człowiekiem? Myślę, że warto by to ustalić przed włączeniem go do przygody.

To tyle ode mnie

- Voltaire
Makuleke jest teraz online   Odpowiedź z Cytowaniem