Wątek: Earth 2092
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-10-2008, 21:14   #3
Yelonek

Reputacja: 2 Yelonek jest na bardzo dobrej drodze
$: 8 655
Chciałbym reaktywować swój dawny temat, lecz tym razem w inny sposób. Prace przeniesione zostały na inne forum [nie rpg, po prostu do tworzenia owego systemu] i od maja 2007 idą z drobnymi postojami. Z racji że ludzie, z którymi system był tworzony, z grubsza się wykruszyli [jak to zwykle bywa, gdy nie się im nie płaci] i ostało mi się jeno dwóch w miarę stałych pomocników.

Chciałbym przeprowadzić rekrutację, z której przyjąłbym maksymalnie 2-3 osoby cechujące się zapałem i umiejące pracować w zespole. Poniżej przedstawiam skromne wymogi:
- Poprawna polszczyzna. Przykro mi, dyskryminuję tych, którzy nie korzystają chociaż z autokorekty, ignorują interpunkcje i zasady dobrego smaku.
- Umiejętność pracy w zespole. Niektóre projekty są realizowane przez kilka osób naraz. Co prawda staram się rozdzielać obowiązki, jednak nie oszukujmy się - zwalanie roboty na drugiego zdarza się, a to zmniejsza efektywność. Zależy mi na tym, abyście potrafili dogadać się między sobą.
- Inwencja lub karność. W niektórych projektach określam jedynie temat i daję w pełni wolną rękę, w innych jednak zlecam szczegółowo określoną czarną robotę, w której niemile widziane jest kombinowanie jak koń pod górkę.
- Słomiany zapał - dziękujemy.

Jeśli ktokolwiek się zainteresuje i chciałby poznać więcej szczegółów, proszę o wiadomość na pw. Polecam także przeczytanie pierwszego postu, który jest w stanie zobrazować klimaty naszego systemu (ale tylko w pewnym stopniu - rok prac dużo zmienia).

Ponadto - baaaaardzo mile widziany rysownik.

Pozdrawiam.