Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-18-2008, 22:18   #1
merill
Wasteland warrior

merill's Avatar

Reputacja: 4 merill jest jak klejnot wśród skałmerill jest jak klejnot wśród skałmerill jest jak klejnot wśród skał
$: 95 193
Projekty fanowskie...

Przeglądając Otchłanie internetu w poszukiwaniu materiałów na sesję do Neuroshimy, natknąłem się w internecie na wiele dodatków fanowskich, czyli czegoś w rodzaju nieoficjalnych podręczników do Nauroshimy, tworzonych przez graczy. Jest tego naprawdę sporo, myślę, że kiepska polityka wydawnicza Portalu, powoduje, że gracze i mg sami szukają sposobu na rozszerzenie mechaniczne i fabularne swoich postapokaliptycznych Stanów.

Spotkaliście się już z jakimś ciekawym dodatkiem? Chcecie się podzielić jego recenzją? Proszę bardzo... oto stosowne miejsce. Napiszcie czy warto używać go na swoich sesjach...? Jakie ma wady? Jakie ma zalety?

W najbliższym czasie wrzucę krótkie przedstawienie nakładek S.A.R.G.E. i Hi - Tech.

Reklama