Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-26-2008, 18:53   #79
mataichi

mataichi's Avatar

Reputacja: 6 mataichi jest po prostu świetnymataichi jest po prostu świetnymataichi jest po prostu świetnymataichi jest po prostu świetny
$: 86 258
Kerm dlatego, że Michaś nie jest urodzonym zabójcą tylko dwunastoletnim chłopcem, który przeżył przed chwilą okropny szok. A wypalił do świnki właśnie przez mieszankę emocji, jaka w nim się kotłowała.

Teraz natomiast widzi, że nikt go nie poparł, chociaż chciał w bezkrwawy sposób sprawić, żeby ani Wilk ani Świnki już nikogo więcej nie krzywdziły. Zawiódł się na reszcie a sam mógłby co najwyżej zabić Wilka i Świnki do czego nie jest zdolny. W moich postach jest to wszystko jasno napisane, ale skoro się pytasz to zebrałem do w jedną skrótową całość.

Proszę następnym razem powstrzymać się od komentarzy na temat odgrywania postaci, ja staram się tego nie robić a korciło mnie to często. Wczucie się w umysł dziecka w końcu nie jest łatwe i każdy z graczy pewnie przez pryzmat własnych przeżyć postrzega dzieciństwo, więc wszelka krytyka jest w moim odczuciu bezpodstawna.

Pozdrawiam

mataichi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem