Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-09-2008, 19:07   #12
Maciass0

Maciass0's Avatar

Reputacja: 3 Maciass0 wkrótce będzie znanyMaciass0 wkrótce będzie znany
$: 28 664
Karta postaci Maciass0

Imię i nazwisko: Alieksiej „Rozpruwacz” Pavlov
Pochodzenie: Sybir
Profesja: Mechanik
Choroba: Niewydolność krążenia
Wygląd: Menel spod ławki pod sklepem! Tak wyglądałaby moja postać gdyby nie byłaby Ruskim mechanikiem. Mój Pavlov to pierwszorzędny Rosjanin z najodleglejszego Sybiru. Czapeczka nie jest zdejmowana ani na moment z głowy tego pana. A butelka wódki nie jest wyjmowana z ręki tego jegomościa. Jednakże alkohol wyniszcza nawet takiego typa. Skóra na twarzy robi się stara i nie przyjemna w oglądaniu, lecz wąsik (dość duży) pod noskiem prezentuje się z całą gracją. Mechanik nie jest od walki tylko od naprawiania, dlatego Alex nie jest dobrze zbudowany. Najfajniejsze to są jego ręce, takie wyprofilowane – prawa ręka do klucza a lewa do butelki sami zobaczcie!

Charakter
Miły facet, skory do pomocy i do picia. Dla mnie (jako gracza) to on jest nie pokonany (tak, to jest powergaming) w piciu. Mam przygotowany pokaz umiejętności dla mechanika w czasie podróży, tak więc na razie to tyle o jego zachowaniu.
Myśli Pavlova są zróżnicowane, zależy to od jego samopoczucia i ilości....
Podoba mu się podróż z dwoma nowymi kolegami, oni lubią grać na instrumentach Alexiej natomiast lubi śpiewać i został okrzyknięty wokalistą!
Chce być dla nich jak ojciec, ponieważ sam rodziny nie ma.

Historia
Urodził się na wschodniej części Syberii przed wielkimi wybuchami na wschodzie (wojną). W domu zawsze było pełno alkoholu. Czasami zamiast jedzenia dawono mu właśnie wódkę- tak popularną w Rasijskiej republice. Musiał sam polować na zwierzęta bo ojciec był sparaliżowany od tułowia w dół. Zmarł gdy Alex (zdrobnienie) miał 20 lat, nie płakał na jego pogrzebie. Sam nauczył się przetrwać w terenie, zdobywać wodę, ale czasem brakuje mu czułości do ludzi, przejawy i wspomnienia z dzieciństwa już odciskają takie piętno. Teraz chce zostać nowym ojcem dla tych dwóch muzyków- rozrabiaków. Będzie ich opiekunem, ale na czym to ja skończyłem? aa.... tak...

Po śmierci ojca nic nie trzymało go w domu dlatego ruszył sobie do Władywostoku. Tam zaciągnął się na łajbę, która pływała od Ruskich do Amerykańców. Zobaczył inny świat widząc lecące pociski z brzegu Stanów( nie wiedział że to Moloszek nasz kochany). Potem znalazł się na zachodnim brzegu, został wyrzucony przez morze. Nie mając wiele do roboty, stał się jak ojciec, tylko do picia go ciągnęło no i zaczął się interesować mechaniką samochodów amerykańskich. Kupił sobie nawet (pracował jako asystent mechanika) wóz i pojechał w świat. Nigdy nie widział tak wyniszczonego świata.

Gdy znalazł się w Detroit miał 56 lat na karku i podniszczone życie. Zapragnął mieć rodzinę i dzieci! Ale czym je zrobi.... Dlatego postanowił zostać mechanikiem-opiekunem dwóch typków co kurczowo potrzebowali mechanika na swój wóz. Zaprzyjaźniłem się z nimi i ruszyliśmy w dal.....

Umiejętności:
Zna się:

- Strzelanie do dużych osobników(wzrok już za stary)
- Tropienie, przetrwanie
- Mechanika
- Leczenie
- co do Charakteru - Dawaj, palewaj palewaj
Nie umie:
- Bić się.
- Biegać za szybko
- Krzyczeć
- nie zna się na materiałach wybuchowych
- Zero kondycji.
- zbyt dobrze pływać
- dobrze prowadzić( nie tak jak John)

Ekwipunek
10 litrów samogonu 50g
2 opakowania pełne Aspiryny K 60g
Kałasz (prezent from Russia) 70g
naboje pełny 1 magazynek 60g
torba lekarska 10g
3 bandaże 15g
zestaw do leczenia ok. 40g
Wd tabs 20g
Żarcie i woda 80g (12 dni żarcie, 8 dni wody)
narzędzia (cały arsenał) 50g

razem 455 gambli i jeszcze
paliwo 12l średniej jakości paliwa (60g)
ciecz zbiornik cieczy chłodzącej (5g)

czyli: 520 g. 315 gambli na wóz = 205 gambli

Kupujemy części zamienne do wozu jak akumulator i 2 opony oraz olej:
40 + 20 + 10g. = 70 g.

205 - 70 g = 135 gambli na co je tu wydać mhmm...
Dobra:
30 naboi do kałasza + magazynek 80 Gambli
55 fajek w 3 paczkach 55 g

All, pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Maciass0 : 03-10-2008 o 11:50.
Maciass0 jest offline