Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-14-2008, 16:19   #22
kabasz

kabasz's Avatar

Reputacja: 1 kabasz wkrótce będzie znany
$: 19 198
Po kolei:

Howgh nie wiem czy sam ustawiłeś to w opcjach albo może nie jesteś tego świadomy, ale nie mogę wysyłać do ciebie PW stąd na twoje pytanie zmuszony jestem odpowiedzieć dopiero teraz. Odpowiedź: Dokładnie tak jak napisałeś w pytaniu. Rozumiesz dobrze.

Hellian tak jak myślisz standard ludzki to 6. Słaba laska może spokojnie mieć 5 no nawet 4.

Do wszystkich:
Nie śpieszcie się.
Jak już napisałem powtórzę po raz 2. Na nadesłanie kart macie 2 tygodnie. Zadawajcie pytania, pomyślcie nad darem i umiejętnościami. Stwórzcie jakąś wyrazistą postać. Graczy wybiorę na podstawie KP. Obowiązuje zasada kto lepszy, nie kto pierwszy.

EDIT:
Ostek13. Cieszy mnie to iż przestałeś podchodzić do sprawy na zasadzie Ooo to ja też chce pograć.
Przykłady można mnożyć z dnia powszedniego, sam jako internauta masz kontakt z różnymi ludźmi nie koniecznie widziałeś ich na oczy. Pewnie byłeś na niejednej wycieczce/koloniach/turnusie. Sama praca jaką wykonujemy daje nam wiele możliwości poznawania ludzi z innych państw. Oczywiście, że na chwilę obecną pojęcia nie mam, co, kto, z kim, kiedy i dlaczego poznali się jako pierwsi. Wątki stworze jak ustalę graczy. Położenie geograficzne w jakim zaczynają, ich wiek, pracę, przyjaciół , marzenia czyli wszystko co pomoże zbudować sensowne wątki

— Jonathan Carroll Drewniane morze

Ostatnio edytowane przez kabasz : 03-14-2008 o 16:46.
kabasz jest offline