| Uwaga interweniuje teraz za nim to co się dzieje wymknie się spod kontroli.
Hertion to co zrobiłeś podpada pod kategorię perfidny Power Gaming
a) Kupujesz Desert Eagle za 100 gambli, których nie masz i nie wiesz nawet czy możliwy byłby zakup tego pistoletu.
b) Dostajesz 100 gambli od kumpla ... co to Fundacja Polsatu ?
c) Przejeżdżasz 500 kilometrów na 15 litrach paliwa? Stary sprzedaj ten silnik BMW Sauber, to wtedy Kubica wszystkie wyścigi będzie wygrywał.
d) Otrzymujesz jeszcze jako prezent naboje do Pogromcy? Może jeszcze weźmiesz walizkową bombę atomową?
e) No i ten Discman, akurat najmniejsza sprawa, ale jest symptomem choroby zwanej Power Gaming
O zabiciu gigamutka wolę się nie wypowiadać publicznie.
Zabrałem się za opiekę nad sesją, żeby właśnie zajmować się takimi przypadkami. Nie chcę (merill też nie), was ograniczać, ale w tym przypadku jestem zmuszony to zrobić.
Hertion otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie w postaci śmierci twojej postaci, co zostanie opisane niedługo. Jeżeli będziesz chciał, możesz zrobić inną, nie wyrzucam nikogo z sesji. (Nikt nie powie, że jestem okrutnikiem ... no bynajmniej nie dwa razy).
Napiszę to jeszcze raz nie chcę was ograniczać, ale power gaming będę tępił z całą stanowczością. Apeluję o zdroworozsądkowe podejście do tematu i nie robienie sobie przysłowiowych jaj.
Aha jeżeli chcesz możesz porozmawiać z merillem, ale on będzie miał raczej ten sam pogląd co ja.
Dziękuje za uwagę panie i panowie i mam nadzieję, że to ostatni raz kiedy muszę w ten sposób interweniować.
__________________ Ride into this world/All alone/God takes your soul/You’re on your own.
The crow flies straight/A perfect line/ On the devil’s back/Until you die.
Gotta look this life in the eye
Ostatnio edytowane przez Hawkeye : 03-15-2008 o 15:24.
|