Jeśli Tobie nie przeszkadzają moje kontr odpowiedzi (lubię dyskusje na poziomie

) i chęć poznania czyjegoś zdania ( w tym przypadku twojego przez moją osobę) to pociągnę dalej ta dyskusje ...
Ale gdzie to jest powiedziane, że Archon "będzie unikał walki". Owszem, może nie ma takiego zapału jak Zealot ... ale nie potrzebuje takiej "cechy". Jest tak potężny, że wygra starcie z każdą istotą bo wątpię aby brał możliwość przegranej (to jak z Bogiem. Bóg nie musi być mściwy bo jest tak potężny, że w każdej chwili mógłby sprowadzić zagładę. Nie potrzebuje Wściekłości, nienawiści). Poza tym jest przyzwany z poświęcenia się dwóch Templarów, którzy jak wiadomo mają wysoką "psi". Biorąc pod uwagę grę (bo niestety nie czytałem książki z Archonem w roli głównej) to zanim zginie Archon to potrzeba trochę "mięsa armatniego".
Pytanie mam takie małe. Czy np biorąc Archona lub High Templara można mieć moc przemiany, że np. wyglądałbym jak Zealot i mógł robić to co Zealot (taka transformacja w widzianą istotę z możliwością przejęcia jej cech oraz wiedzy całkowitej lub w jakimś tam stopniu?). Bo przypomniał mi się Kameleon ze Spidermana i się zastanawiam czy ew. mógłbym posiadać taką zdolność? Mógłbym to napisać na PW, ale po co. Wierze w profesjonalizm graczy