Cytat:
|
Jaki jest błąd nie działania sesji?
|
Konstrukcja tego zdania uniemożliwia zrozumienie o co Ci chodzi. Domyślam się jednak, że pytasz dlaczego nikt nie dołączył do Twojej otwartej sesji. Mam kilka sugestii i przypuszczeń dlaczego.
Tak się jakoś przyjęło, że zanim ruszy sesja otwarta użytkownik, który wyjdzie z takim pomysłem umieszcza go w rekrutacjach aby zorientować się czy ktokolwiek jest zainteresowany udziałem w tym przedsięwzięciu. Przedstawienie pomysłu, zasad, realiów i zebranie chętnych oraz zapoznanie się ze szkicami postaci to pierwszy krok do celu. U Ciebie tego zabrakło.
Kolejnym problemem może być niefortunne rozpoczęcie owej sesji otwartej. Fragment tekstu, który przedstawiłeś, nie dość, że jest napisany z błędami, to na dodatek nie mówi przeciętnemu zainteresowanemu graczowi zupełnie nic. Jest zdecydowanie za krótki, brak w nim przedstawienia realiów, założeń, właściwie - wszystkiego. Po prostu - jest niepoprawnie napisany i zdecydowanie zbyt krótki. Z tego też względu wydaje mi się, że po prostu nikt nie zainteresował się sesją, której twórca nie wysilił się zupełnie aby zachęcająco ją zacząć.
Popracuj nad stylem, prezentacją i poprawną polszczyzną, rozejrzyj się na forum i zobacz jak wyglądają inne sesje, nie tylko otwarte, chociażby pod względem językowo-fabularnym.
Pozdrawiam
-M-