Cytat:
Napisał nonickname Każda rasa ma 2 zalety (+) i 2 wady (-). Wyjątkiem jest snotling, bo to moja ulubiona rasa i ma 3 zalety :P |
Um, jak miło :P
Cytat:
Napisał nonickname Snotling
-Głupota(w zasadzie debilizm)
(...) |
Teraz wiemy dlaczego Twój ulubiony. Ludzie lubią wcielać się w postacie podobne do samych siebie XD
Cytat:
Napisał nonickname Fanatyk-Goblin - hemofilia(no dobra-żartowałem); paniczny strach na widok wnętrzności i krwi(no dobra, moje żarty nie zawsze są zabawne); zawsze dotrzymuje danego słowa(To nie żart. Normalnie jak Lobo) |
XD" Daj mu jeszcze Zespół Klinefeltera . . . będzie bardziej kobiecy...
Cytat:
Napisał nonickname Chochlik
-trans(czasem wpada w trans i nie może wtedy przerwać wykonywanego zajęcia. Tym zajęciem może być nicnierobienie(kakotonia?). Ach ta filozofia buddyjska i zen w systemach fantasy... |
Gorzej jak wpadnie w trans szydełkowania...skarpety dla każdego xP
Cytat:
Napisał nonickname Poza tym wszystko to, co przekona mnie żebym właśnie CIEBIE przyjął na sesję (może jakaś historia? szkic psychologiczny?). |
Portret psychologiczny potencjalnej ofiary napaści xP
Cytat:
Napisał nonickname WARUNKIEM PRZYJĘCIA jest fajna (nie pytajcie mnie co to znaczy, pytajcie Warlocka jeśli macie odwagę) KP i (UWAGA) wypełnienie psychotestu, który roześle po wybranych Graczach. |
Ja chce ten psychotest! XD Czy musze robić KP by dostać psychotest?? *_*
Cytat:
Napisał nonickname Coś nie jest jasne? Macie pytania?
Odpowiedź możecie uzyskać wróżąc z fusów, lub wnętrzności biedronki. |
Z wnętrzności komputera ._.
Cytat:
Napisał nonickname INFO dla OBSŁUGI: Ja naprawdę nic nie piłem przed, ani w trakcie pisania tego posta. |
Wierzymy :P