Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-12-2008, 20:22   #36
Lio

Reputacja: 1 Lio wkrótce będzie znany
$: 15 400
Cytat:
Drugi tymczasem urządził sobie z Okiem małą zabawę.
Po tym następuje cały tekst o biciu, więc nie wiem skąd wniosek, że Ty mogłeś oberwać.

Jeśli komuś dedykuje cały akapit to przeważnie poprzedzam go imieniem danej postaci, radzę czytać uważnie, a nie powinno być problemu. Kilka osób przed wami czytało ten post i nikt nie miał problemów ze zrozumieniem.

Z ostatniej chwili...
Jak tu się nie dziwić, że nie wiesz kogo się bije, skoro tak kuleje Twoje czytanie ze zrozumieniem. Najpierw napisałem, że dzień się kończy, później, że jest już noc, a Ty wyskakujesz z uwaga:
Cytat:
dzisiaj może nas wypuszczą to pójdę na zwiady
Rada na przyszłość, czytaj moje posty minimum trzy razy.

Jak już mówiłem, oczekuje od teraz dokładniejszych, dłuższych i bardziej przemyślanych postów, wolę żebyście pisali rzadziej ale konkretniej, bo to znacznie lepiej będzie wpływało na rozwój przygody. Mam również nadzieję, że ukazałem wam w jakiej znaleźliście się sytuacji i na co możecie sobie pozwolić. Ważcie każde słowo i próbujcie chwycić każdą nadarzającą się okazję, powoli kończy się dla was etap, na którym istnieje coś takiego jak "druga szansa". Wielkimi krokami nadchodzi moment, kiedy znowu wpuszczę was do kotła poza waszą obecną celą, a nie chciałbym, żebyście mi chwilę potem zmarli.

Ostatnio edytowane przez Lio : 04-12-2008 o 20:27.
Lio jest offline