Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-15-2008, 16:27   #31
Cosm0

Cosm0's Avatar

Reputacja: 1 Cosm0 jest na bardzo dobrej drodze
$: 26 096
Cytat:
Napisał Kaworu Zobacz post
Mam nadzieję że nie przesadziłem z tym pomyleniem zaklęć i rozsupłaniem wzoru?
Choć osobiście post średnio mi się podoba, bo wydaje mi się 'naciągany', jako że czarodzieje w FR nie widzą po prostu takich rzeczy dopóki nie rzucą Poznania Dweomeru, to jeśli chcesz sobie tak ubarwić posta to proszę bardzo. Jeśli coś w zbyt znaczny sposób moim zdaniem będzie ingerować w świat to z pewnością dam o tym znać Jakkolwiek trochę problematyczny jest dla mnie twój post, bo nie wnosi nic do gry, a przynajmniej nic na co ja mógłbym jako MG odpowiedzieć nie ingerując w to co twoja postać teraz zrobi. Byłoby dobrze gdybyś określił jasno co teraz robisz.

Cytat:
Napisał Glinthor Zobacz post
Blednę w twoim blasku
Hehe... post jest dobrą odpowiedzią na mój post. Wiem co robisz i co ja mam teraz zrobić, reszta (powiedział by ktoś kto ma obsesją na punkcie wyszukanych postów) jest kosmetyką. Także uśmiech na usta i trzymaj tak dalej. Jedna tylko prośba - pisz w 3 osobie, czyli nie 'ja idę', albo 'ja podnoszę', tylko coś w stylu 'zauważywszy coś błyszczącego pomiędzy deskami, Lathandis stara się wyciągnąć przedmiot ze szpary'

Odpisałbym Wam teraz na posty, ale nie wiem dokładnie co chce robić Kaworu... zaczekam do wieczora. Późnego wieczora Verax