No cóż napisałem tego posta w 20 minut i szczerze mówiąc nie miałem czasu na dopracowanie wszystkich aspektów a niczym się nie zrażam i nawet fajnie, że tak śledzicie to co piszą inni. Zgadzam się ze wszystkim bo sam często czepiam się wszystkiego więc nie mogę nie być autokrytyczny względem samego siebie. Poprawki naniosę. ale jutro rano bo już jestem nieprzytomny prawie. Aha Redone a mogłabyś zmienić żeby tam za kierownicą siedziaał kobieta jednak no bo lepiej wygląda jak Frank niesie kobietę :P
Harv no właśnie wersję co do tego są różne, ja założyłem że kobieta przemieniła się na rękach Franka. A co do tak szczegółowego przedstawienia kilku postaci to być może jestem pod wpływem mało miasteczkowych opisów Kinga, który opisywał dokładnie swoje postacie nawet jeśli za chwilę miałyby się pożegnać z życiem.
Pozdro all
ps. zmiany dodałem w sumie małe, ale mam nadzieję że zadowolą Harva i wszystko będzie się trzymać kupy jeśli Redone zmieni troszkę swojego poprzedniego posta bo jak mówię po prostu kobieta lepiej mi się wpasowała do tej wizji :P