Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-17-2008, 21:04   #24
Yarot
Obsługa

Yarot's Avatar

Reputacja: 7 Yarot jest jak klejnot wśród skałYarot jest jak klejnot wśród skałYarot jest jak klejnot wśród skał
$: 246 397
Połowa kwietnia minęła. Rekrutacja zostaje zamknięta. Otrzymałem trochę postaci - ciekawych jako postacie epizodyczne i kilka dobrych postaci do sesji. Mam nadzieję, że będzie się nam dobrze grało i nie będziecie zawiedzeni sesją. A oto lista Badaczy:
Redone
Ratkin
Liliel
Nonickname
MigdaelETher
Xawante

Teraz będzie czas na dopracowanie postaci. Skontaktuję się z Wami by dopiąć szczegóły - przygotuję kartę postaci dla Was i razem ją sobie omówimy. Jeśli będziecie mieli jakieś pytania - pytajcie, ślijcie mi PW lub łapcie mnie na gg. Co do postaci epizodycznych to skontaktuję się z Wami, gdy zajdzie taka potrzeba - postaram się by KAŻDY znalazł się w sesji
Gratuluję tym, którzy dostali się do sesji Zewu. Za niedługo zakładam komentarze do sesji. Jeśli coś chcecie wiedzieć (co może się jakoś wiązać z przygodą lub z samym systemem) zostanie tam umieszczone.Planowany start sesji to początek maja. Do tego czasu chcę mieć już wszystko ustalone odnośnie postaci.