Drogi Achernarze...
Cytat:
Napisał Achernar Nie wszyscy siedzą w weekend w domu. Najczęściej ludzi wyjeżdżają do znajomych, rodziny jako, że jest to jedyny okres w tygodniu kiedy można wyjechać gdzieś dalej... |
Wspaniale - ja również mam inne zajęcia (2 kierunki studiów, znajomych, dziewczynę, sesje paintball'a), ale nie powoduje to, że nie potrafię wywiązać się z podjętych inicjatyw (np. prowadzenie sesji), albo przynajmniej skrobnąć kilku słów - 'sorry, nie będzie mnie przez X dni'. A tak wszyscy czekają, a wiadomości o tym co jest grane ani widu ani słychu.
Cytat:
Napisał Achernar poza tym ztego co wiem Delaraan u siebie w domu ma trudną sytuację |
No, ale ja go nie zmuszałem do zakładania sesji prawda? Będąc na jego miejscu i wiedząc jak sprawa wygląda to bym przemyślał sprawę i zastanowił się czy dam radę prowadzić.
Cytat:
Napisał Achernar Prosiłbym o nie pisanie w tym temacie |
Nie w tym? To w jakim? To jest właśnie chyba odpowiedni temat do roztrząsania takich spraw.
Achernar czy Ty jestes adwokatem Delaraana?
Inna sprawa: mamy dwóch MG, więc chyba podczas nieobecności jednego drugi powinien coś zadziałać prawda? A tymczasem ja już czekam tydzień. Albo robicie rekrutacje i zakładacie sesje, albo lecicie w kulki... trzeba się zdecydować. Chciałbym wiedzieć czy sesja ma w przyszłości wyglądać tak samo jak obecnie, gdyż jeśli tak to zamiast tracić czas wolałbym dołączyć do innej, więc byłbym wdzięczny gdybyś potrafił udzielić mi odpowiedzi na to pytanie.