Cytat:
Napisał Kerm Na razie mam pytanie do "starych" strażników, czyli graczy z poprzednich części sagi 
Może podrzucicie jakieś uwagi na temat wyposażenia, z jakiego korzystaliście?
Co innego stworzyć sieć barów szybkiej obsługi, a co innego broń nie pasującą do ducha epoki.
Lub błysnąć niewiedzą na temat czegoś, o czym powinno się wiedzieć...  |
No cóż tak jak Mid mówiła są ciężkie czasy i ciężko o dobre wyposażenie, ale w ostatniej sesji poza bransoletami chyba nie było nic co by szczególnie wyróżniało Strażników poprzez ich wyposażenie. Dostaliśmy co prawda sprzęt ale nie był on zbyt rewolucyjny pod względem techniki. Oczywiście każdego indywidualną sprawą było posiadanie jakiś gadżetów, broni, wszczepów - tu dopiero się zaczynała zabawa, bo można było naprawdę zaszaleć. Z tego co się orientuje świat ten bazuje na wysoko rozwiniętej technice przeplatanej często z magią, więc myślę że jak wymyślisz jakiś drobiazg w stylu okulary Izzaka - swoją drogą zrobiłem z nich dość stary model - to nic się nie stanie. W razie obawy czy jakaś technologia przejdzie możesz się skonsultować z naszą uroczą mg a ekwipunek w stylu poprzednich sesji pewnie dostaniemy wszyscy przy jakiejś okazji.
A co do Tammo no to muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem długości postu i pracę jaką w niego włożyłeś, poza tym nasunęły mi się jakoś tak skojarzenia jeśli chodzi o "pana G. jak go zgrabnie nazwałeś analogiczne do postaci Dartha Vadera z GW

Tylko jedna rzecz, nie jestem pewien czy Genoshian służy jakimś ludziom stojącym w cieniu ala Imperator, czy sam sprawuje władzę.