Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-06-2008, 09:01   #25
Midnight

Midnight's Avatar

Reputacja: 4 Midnight ma w sobie cośMidnight ma w sobie coś
$: 142 622
Szybciutka odpowiedz na pewne niejasnosci odnosnie Genoshiana. TO NIE ON JES TYM GLOWNYM. Przykro mi Trav ale to tylko taki malutki Vader stojacy w cieniu czegos znacznie wiekszego. Aby ci jednak nie robic przykrosci dodam, ze nikt nie stoi blizej .

Co do informacji o wspolgraczach.... O kazdym kiedys cos tam slyszeliscie. Ile? Jak czesto? Co? To juz pozostawiam wam... Dobrym pomyslem bedzie rzucenie kilku informacji z kp do komentarzy ... lub jakikolwiek podobny temu sposob .

Co do technologi etc etc etc... Jak to mowia... Hulaj dusza, piekla nie ma . W tym swiecie na rowni z magicznymi miksturami stoja wszczepy podskorne zapobiegajace migrenie (heh poprosze jeden jak cos). Cokolwiek nie wymyslicie bedzie pasowalo ... Pytanie tylko czy bedzie pasowalo rowniez MG ... (konsultacje prowadzone sa na gg miedzy godzina 10 rano a 24 wieczorem czasu Londynskiego ).

Hmmm czy to juz wszystko... Aaaa nie, jeszcze Wilczka.. Zatem:

Co do Wilczki... O tej to chyba kazdy slyszal <zart, choc niezupelnie>. Wlasciwie to nie slyszal nikt do czasow zeslania. Obecnie jest czyms w rodzaju alarmu w samochodzie. Zazwyczaj to od niej pochodza wiadomosci o kazdej wiekszej akcji Konsorcjum przeciwko Straznikom. Uwaza sie, ze za tym pseudo stoi ktos, kto ocalal z ostatniej misji. Nikt jednak wlasciwie nie wie jak ona wyglada. Sa to wiec tylko domysly.
Zatem co wiadomo napewno? Juz pisze:
Wilczka pochodzi z wymarlej juz rasy Kerunich. Istoty te z anatomi przypominajace ludzi roznia sie od nich wieloma szczegolami. Glownym sa oczy. Swietliscie zlote z pionowa zrenica. Kolejna roznica to budowa ucha niezwykle przypominajaca ta, ktora posiadaja nietoperze. Przedostatnia i niezwykle wazna to bloniaste skrzydla (a co sobie bede zalowac) nieco przypominajace te, ktore zazwyczaj spotyka sie u demonow lub.. nietoperzy. Koncowa to zdolnosc do zmiany powloki. Keruni przychodzac na swiat przybieraja swoja pierwsza powloke decydujaca o tym czy dziecko bedzie okazem damskim czy tez meskim. Po okolo 100 latach przychodzi czas drugiej zmiany, ktora swobodnie nazwac mozna zrzucaniem dawnej skory (cos jak u wezy). Po niej istota zyskuje mozliwosc czesciowego decydowania o swoim wygladzie zewnetrznym. Zmiana ta nastepuje gdy dziecko ukonczy 1000 rok zycia.
Niezwykle zadko pojawiaja sie okazy mogadze dodatkowo przybrac postac zwierzeca lub jakakolwiek inna. Taka.. hybryda zostaje natychmiastowo odrzucona ze spolecznosci i zmuszona radzic sobie sama.

Nio.. To by bylo tyle narazie. Teraz pozwolcie, ze zabiore sie za to oslawione dzielo Tammo, ktore zostawilam sobie na sam koniec ...

Ps.. Trav masz kolejnego minusa za wyprzedzanie kobiety w kolejce do miejsca postowego... Uuuu tych pchel to ty sie tak szybciutko nie pozbedziesz

- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
Midnight jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem