Szkoła Podstawowa w małym górskim miasteczku South Park...
-= Dzwonek =-
Uczniowie znudzeni wchodzą do klasy pana Garrisona , który niedawno odzyskał płeć męską i znów jest facetem... tak jakby...
Cartman - Ehhh poniedziałki są do bani , człowiek musi się oderwać po weekendzie od swojego x-boxa , co graniczy z torturami inkwizycji.
Kyle - Dla takiego tłuściocha oderwanie nóg od podłogi stanowi torturę...
Cartman - Zamknij się mały żydku !!
Pan Garrison , odwracając się z groźną miną (pedalski głosik) - Hej cisza , ja tu staram się nauczać !!! ...
No więc Michael Jackson opuścił zespół Abba po tym jak Huni zaatakowali jego miasto...
-= Głośne beknięcie=- (Kenny)
Pan Garrison - Hej który to był?? Przyznać się albo robie zaraz kartkówkę!! (maniakalny głos)
Cartman z obrzydliwie złośliwym uśmieszkiem - To Butters .
Butters - ależ nie!! ja nic nie zrobiłem !
Garrison - Butters , marsz do dyrektorki , brak kultury , brak poszanowania , jak ja mam nauczać w takich warunkach !!! (powiedział , wybijając swoim krzesłem okno w sali )
Stan - Ehh , jednak coś mu zostało z kobiety...
-=U dyrektorki=-
Butters - Kiedy to nie byłem ja , ja nic nie zrobiłem.
Dyrektorka - W porządku Butters , ale nie możesz w ten sposób lekceważyć nauczyciela.
Butters - Kiedy ja nic nie zrobiłem !!!
Pan Mackey - Rozumiemy M`kay , ale nie możesz bekać na lekcji M`kay , to oznaka braku wychowania M`kay ?
Butters - Ehhh w porządku , już nie będę , tylko nie mówcie moim rodzicom prosze ...
Ojciec Buttersa , wchodząc do dyrekcji : Butters!! Masz szlaban!!
...
Mam zamiar poprowadzić nietypową sesję - mianowicie w świecie South Park. Potrzebuję 5 graczy , którzy znają serial dość dobrze , którzy wcielą się w rolę Stana Marsha , Kyle`a Broflovskiego , Erica Cartmana , Kenny`ego McCornicka i Buttersa.
Gra będzie prowadzona "z jajem" odpowiednim do South Parka.
Kp powinna zawierać imię postaci , w którą chcecie się wcielić i 2 przykładowe wybrane przez was scenki z jej udziałem. Swoje zgłoszenia proszę zamieszczać w tym temacie.
Dziękuję za zgłoszenia z góry i pozdrawiam
Maju