Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-11-2008, 21:42   #226
Altair

Reputacja: 2 Altair jest na bardzo dobrej drodze
$: 9 992
Proszę Cię nie zachowuj się jak przestraszona dziewczynka powiedział zimno
Inkwizycja tak ? czyli można powiedzieć że mam wasze religijne spory w dupie mówiąc to patrzył na Samuela . Było z nim coś nie tak , coś co niezupełnie pasowało do najemnika. Każdy ma jakieś tajemnice .....

Wallace na wszelki wypadek w mnie też wyceluj, albo nie, celuj w nią wskazał na Apsu. Jest półprzytomna ale kto wie czy nie rzuci jakiegoś uroku rzekł drwiąco

Mało go obchodziły sprawy religijne, bezstronność w tym temacie nie była jednak złotym środkiem, zawsze znajdzie sie paru misjonarzy których życiem jest nawracanie . Religia w formie niezdrowej powoduje rozłamy. Co widać na przykładzie drużyny.

Było mu zimno, noc była chłodna a na sobie miał tylko skórzana kamizelkę i spodnie. Wrócił do kobiety. Usiadł obok niej , przeniósł jak tylko najdelikatniej potrafił jej górną połowę ciała i oparł o siebie. Jej głowa bezwładnie oparła się o szyję medyka. Oddychała spokojnie i miał wrażenie że gorączka ustępuje. Zdjął jej bandaż z czoła i przytulił się.
Noo.. od razu cieplej mruknął.
Patrzył się na drużynę , słuchał uważnie ich dyskusji, każdy argument może zostać użyty później.