Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-13-2008, 10:13   #1434
mike.demiurg

mike.demiurg's Avatar

Reputacja: 0 mike.demiurg jest na bardzo dobrej drodze
$: 1 296
I ja się przedstawię.

Zamieszkały: Środek Polski, środek nowej Europy - Kutno [taki tekst promocyjny wymyślili lokalni decydenci; wciąż mnie bawi]

Zajmuje się: artysta [nie taki pokojowy, gównie media tradycyjne - olej], czasem dorabia jako scenarzysta dla szkoleń online

Społecznie przypisano mu rolę: Informatyka [cóż za pomyłka, dziś dzieci wiedzą więcej ode mnie!]

Fantastyka: Książka [głównie klasycy gatunku, zabawne lecz im więcej czytam tym większe braki odkrywam, a może większą ilość pisarzy wrzucam do kubła dla klasyków?], Film [ostatnimi czasy przyjaciel zaraził mnie miłością do włoskiego kina grozy, mia colore, mia colore...ahhh], Komiks [Batman, Daredevil ale też i 100 naboi]

eRPeGuję: od zawsze, tzn. odkąd ukończyłem jakieś 14 lat, czyli będzie w tym roku okrągła 16ta rocznica
Z dwóch dostępnych ról, znacznie bardziej wolę prowadzić. Moje sesje osadzone są w realiach starego WoDa skrzyżowanego z Zewem, bądź Kultem, zależnie od opowieści. Kładę nacisk na narrację, lecz nie uciekam przed rzutami kośćmi. Gdy natomiast zasiadam na fotelu przeznaczonym dla gracza, staram się przyjmować świat realistycznie, co spowodowało zafiksowanie opinii o moich postaciach jako trwale dotkniętych syndromem Sancho Pansy. Popełniłem również kilka sesji LARPpowych, które mam nadzieję do dziś są równie dobrze wspominane przez graczy jak przeze mnie.

mike.demiurg jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem