Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-13-2008, 20:33   #161
Necron

Reputacja: 2 Necron jest na bardzo dobrej drodze
$: 7 764
Cholera! - krzyknął w myślach Kazan, niemal jak w zwolnionym czasie obserwując błyskawicę pędzącą w jego stronę. Unieruchomił Kenshiro, nie chwytając przy tym przeciwnika. Był nieostrożny, był głupi. - Co ja sobie myślałem... tylko tyle przeszło mu przez myśl... Gdy nagle stracił kontrolę nad swoim ciałem, a czas wrócił do normy. Ciało, w utartych, przyzwyczajonych ruchach sprężyło się, i uskoczyło w bok. Czując przypływ energii Banzen chwycił po shurikenie w ręce. Pierwszy, śmignął wprost na przeciwnika, którego chwila dekoncentracji mogłaby Kazanowi pomóc. Drugi, już z przyklęku i mierzony, starając się nie trafić przyjaciela, rzucił by przeciąć liny krępujące Kenshiro. Zbyt dużo nie mógł zrobić... Mimo, że mieli przewagę liczebną w tej chwili, to przeciwnik był o wiele potężniejszy, miał zaplecze sprzymierzeńców, a morale grupy Miroku coraz bardziej opadało. Banzen wyciągnął katanę, by zmierzyć się wrogiem...