Cytat:
Napisał Aveane Skoro piszesz, że , to po co piszesz to, skoro nie ma miejsc? Zdecydowanie się przede wszystkim, prawda?
Co do odgórnego limitu, zgadzam się z Bulnym, no ale raczej głosu tu nie mam...
Chciałem zrobić Ci przysługę i zagrać kobietą, ale cóż... Skoro nie chcesz, to życzę dobrej zabawy w gronie męskich postaci  |
Pisząc że Empress się wycofała i że przydałaby się w sesji kobieta, miałam na myśli
graczkę która by z nami zagrała, prowadząc oczywiście jakąś kobietę
Co do samej ilości miejsc, to się z wami nie zgadzam:
1. To na mojej głowie będzie tylu BG, a nie na waszej. Już powyżej 5-6 osób robi się tłok i MP ma naprawdę pełne ręce roboty i niestety, kto pierwszy ten lepszy a tych już było (o ile się nie mylę) na początku 12!!. Co prawda po kilku wszelki słuch zaginął, ale to w sumie lepiej dla mnie
2. Nie chcę dawać złudnej nadziei 20 osobom, które będą robić karty, historie i ogólnie poświęcać czas na to zajęcie, a na końcu powiedzieć im brzydko "sorry ale nie chcę cię w mojej sesji" (lub coś podobnego) z takiego a takiego powodu a wtedy zarzucą na mnie focha lub coś podobnego... .
3. Chciałabym dać również szansę na grę całkiem nowym (stawiającym często tu na tym forum pierwsze kroki w RPG) graczom, którzy owej szansy by nie mieli, gdybym postępowała w/g punktu powyżej. Wielu z was "zatwardziałych" Li-owców

gra już tu i tam w kilku sesjach, dajmy więc możliwość pogrania i innym, a co za tym idzie "wciągnięcie" ich w naszą manię.
Pozdrawiam.