Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-19-2008, 11:29   #322
Noraku

Noraku's Avatar

Reputacja: 2 Noraku jest na bardzo dobrej drodze
$: 29 388
Cytat:
Napisał wojto16 Zobacz post
Mam nadzieję Noraku, że odpiszesz co robi Kiyohisa. Liczę na to, że on użyje byakuyugana i zastąpi tymczasowo Garreta na stanowisku lokalnego obserwatora okolicy.

Przy okazji obliczyłem w jakim wieku teraz jest Obito. A więc skoro był w takim samym wieku jak Kakashi wychodziłoby 29 lat (wiek Kakashiego w Shippudenie) - 16 lat (narodziny Naruto) = 13 lat. Dodatkowo odjąć od tego ok. 15 lat przed narodzinami Naruto wychodzi, że... ani Kakashi ani Obito jeszcze się nie narodzili. No chyba, że to był ojciec Obito. Wtedy jest ok.
Nie powiedziałem ile jest lat przed narodzinami Naruto . Pamiętaj że Iruka miał wtedy około 6 lat a teraz ma około 25 czyli Obito i Kakashi mają około 14 lat, według moich obliczeń na podstawie wątpliwego źródła

P.S wtedy czyli podczas ataku Kyuubiego, które nastąpiło niemalże zaraz po Wielkiej Wojnie, jeżeli nawet nie w trakcie.

P.P.S Co do postu Karpika to odpisze dopiero wtedy jeżeli Kenji odpisze, jeżeli zdąży. Raczej przewidze co zrobicie, bo nie sądze, żebyście na siłę wpakowali się w przeciwnika

Ostatnio edytowane przez Noraku : 05-19-2008 o 12:20.
Noraku jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem