Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-19-2008, 13:20   #18
Mira

Mira's Avatar

Reputacja: 6 Mira jest jak klejnot wśród skałMira jest jak klejnot wśród skałMira jest jak klejnot wśród skałMira jest jak klejnot wśród skał
$: 194 139
Jestem generalnie przeciwna pomysłowi, podpierając się tym, co już Arango napisał. Dodam jeszcze, że takie ocenianie sesji to w moich oczach łamanie regulaminu, bo przecież nikt nas przy zapisywaniu na forum nie ostrzegał, że sesja będzie podlegać jakiejś klasyfikacji (w topliście chociażby jest tak, że do oceny wrzucane są sesje z własnej inicjatywy, a nie z przymusu).

Nnnm jeśli już chcesz newslettera tworzyć, to niech on uwzględnia wszystkie sesje, które np. w danym miesiącu się rozpoczęły, plus 3-4 zdania wycinku z ich treści. To będzie kupa roboty, ale fakt-faktem to by było najbardziej obiektywne.

Nie wiem tylko czemu ma to służyć tak naprawdę. Bo nawet jeśli sesja się spodoba, to co? Skład już jest, więc i tak się do niej nie dołączy.

A może taki newsletter zakroić tylko do tematów rozmów o sesjach. Np. w tym dziale pojawiło się to, w tym to... dać jakieś kontrowersyjne wstawki z postów, żeby w ludziach wzbudzić chęć polemiki...

Mira jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem