Cytat:
Napisał Noraku Nie powiedziałem ile jest lat przed narodzinami Naruto   . Pamiętaj że Iruka miał wtedy około 6 lat a teraz ma około 25 czyli Obito i Kakashi mają około 14 lat, według moich obliczeń na podstawie wątpliwego źródła
P.S wtedy czyli podczas ataku Kyuubiego, które nastąpiło niemalże zaraz po Wielkiej Wojnie, jeżeli nawet nie w trakcie.
P.P.S Co do postu Karpika to odpisze dopiero wtedy jeżeli Kenji odpisze, jeżeli zdąży. Raczej przewidze co zrobicie, bo nie sądze, żebyście na siłę wpakowali się w przeciwnika  |
"Sesja autorska mojego własnego pomysłu wzorowana na znanym na całym świecie anime. Historia dzieje się jeszcze przed rozpoczęciem Wielkiej Wojny czyli lekko licząć 15-20 lat przed urodzeniem Naruto"
I to chyba wystarczy za odpowiedź.
"A tak w ogóle to jest sesja AUTORSKA jedynie oparta na świecie z Naruto więc przestańcie w końcu czepiać się i mądrzyć ile oni mają lat a ile mieć powinni"
I co z tego? W sesji opartej na Wiedźminie mogą pojawić się kosmici, bo jest autorska? Kiedy tworzy się autorską sesję w jakimś świecie mimo wszystko trzeba trzymać się jego historii i realiów. Może i nic mi do tego, ale jest to moim zdaniem po prostu zaniedbanie tematu przez MG. Szczególnie jeżeli okaże się, że to spotkanie z Obito było nieznaczące i wrzucone ot tak sobie to bardzo się zdenerwuję.