Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-20-2008, 09:06   #22
nonickname

nonickname's Avatar

Reputacja: 3 nonickname wkrótce będzie znanynonickname wkrótce będzie znany
$: 33 920
Arango, Cedryku...
Nie zgadzam się z wami (ale oczywiście podoba mi się wasza kostruktywna krytyka).
Kto tu ocenia? Czy wg was umieszczenie info o sesji w newsletterze jest równoznaczne z oceną? Raczej nie...
Zasada jest prosta... Jak są 2 sesje postapo, to dajemy jedną w news, żeby też inne się zmieściły. W gazetach nie pisze się o wszytskim, nie każdy artykuł może byc umieszczony na pierwszej stronie. Życie nie jest latwe i trzeba się rozpychac łokciami...

Ale uznajmy, że macie rację. 1 punkt regulaminu i wogóle.

Mam inny pomysł:
Niech kazdy MG zakładający sesję określi czy chce, aby info o jego sesji była dodana do newslettera. I wtedy wklejamy krótką zajawkę z rekrutacji.
Bez gwaizdek, bez oceniania, bez wyróżnień. Chcesz znaleźć się w newsletterze? Zadbaj o to sam! Nie zdążyłeś? Zapomniałeś? Nie chciałeś? Ok. Twoja sprawa. Ja się nie wtrącam.

Myślę, że takie rozwiązanie spowoduje, że nikt nie będzie strzelał focha i nie będzie odchodził z LI. Każdy ma równy dostęp do newslettera. A ponadto, nie wymuszamy na MG żeby pisac o jego sesji w NL. Bo przeciez z jakiś tam powodów może sobie nie życzyć.

A że może byc tak, że 99% będzie chciało info o sesji w NL? No to mozna zrobić na 3 sposoby:
1. Niech sami MG przesyłają zajawki do korekty (stylistyka itp).
2. Zamiast 2 ludzików do obsługi, dać 3-4.
3. Połączyć 2 powyższe.