Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-20-2008, 15:00   #326
wojto16

wojto16's Avatar

Reputacja: 2 wojto16 wkrótce będzie znany
$: 89 249
Cytat:
Napisał Nami Zobacz post
Trzymac się historii? Człowieku, zastanów się!
Jakiej do jasnej cholery historii?!
Historii świata Naruto. Chodzi mi o trzymanie się faktów znanych z mangi i anime (bardziej mangi, bo jest bogatsza w szczegóły). Noraku wprawdzie tworzy historię, ale chodzi mi o to, że mimo wszystko powinna ona pozostać zgodna z historią świata znanego z anime.

Cytat:
Napisał Nami Zobacz post
To MG wymysla całą historię dla nas, a to że mamy zaszczyt/okazję/szansę spotkać ninja z Naruto to już jego dobra wola raczej ;p

Równie dobrze mógł sobie wymyśleć inne postacie ~_~

Więc weź już lepiej nie przesadzaj i omiń to ile ma lat a ile powinien, bo to nie od Ciebie zalezy tylko od Noraku...
Wolałbym żeby tworzył więcej nowych postaci niż niepotrzebnie wrzucał już znane. Oczywiście miło kiedy pojawiają się od czasu do czasu. Jednakże wrzucanie na siłę jak największej liczby znanych postaci raczej nie wyjdzie na dobre. Poza tym nigdzie w rekrutacji nie było napisane, że akcja tej sesji rozgrywa się w alternatywnym świecie Naruto.

I nie od Noraku to zależy tylko od Kishimoto.

Jednak kończmy tę dyskusję. W końcu każdy ma (swoją) rację i nic tego nie zmieni. Znaczy się ja nie zmienię zdania, Noraku już nie wprowadzi żadnych znaczących zmian, ty nie zmienisz zdania. I niech tak pozostanie.

Cytat:
Niestety nasuwa się kolejne "ale", bo przecież Obito zdobywając Sharingan zginął ratując kogoś tam (zdaje się Rin jak dobrze pamietam). Oddajac potem jedno oko Kakashiemu w nagrodze za zdobycie tytułu chyba Chunnina albo Jounina nawet.
Zginął ratując życie Kakashiego.

Ostatnio edytowane przez wojto16 : 05-20-2008 o 15:04.
wojto16 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem