Widać nie może być idealnie. W temacie http://lastinn.info/sesje-rpg-world-...zne-wieki.html ([sesja otwarta] Mroczne Wieki) na górze wyskakuje jakiś błąd (Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /showthread.php on line 417), a w nazwiskach postaci brakuje polskich czcionek.
Edit:
I jeszcze sprawa, która wynikła na SB: Cytat:
[17:25] kset: czy załączniki - a dokladnie chodzi mi o karty będą przywrócone, czy trzeba tworzyć n nowo?
[17:26] kset: pozatym dzięki za przywrócenie forum, obawiałem się już, że potrwa to dłużej
[17:28] kset: w mojej sesji w KC wymazało karty postaciom i proszę o info, bo jeśli to może zostać przywrócone, to zaoszczędzi im to pracy
[17:30] Mira: kset Sol prosił, żeby takie rzeczy zgłaszać w temacie błędów po przenosinach, tutaj Twój tekst może się zgubić
[17:30] kset: w innych sesjach też. karty postaci chyba wszędzie wsiąkło. już nie zaśmiecam i tak się ciesze że działa
[17:32] kset: to proszę cię o poinformowanie, bo to chyba wszystkich dotyczy, ja już wychodzę z lastina a temat błędów nie wiem gdzie jest
|
__________________ Ja wymyślę Ci słowa, których sens pojmiesz tylko Ty
Z nich ułożę baśń o królewnie co
Zmarła z żalu, bo
Nie poznała Cię
Ostatnio edytowane przez Mira : 05-30-2008 o 15:35.
|