| Mineso uśmiechnęła się do Kamiiru i odpowiedziała: - Ja też nie mam najmniejszej ochoty iść sama. Nie potrafię się poruszać po obcym mieście.-
Po chwili Mori odpowiedziała: - Jeśli nie będzie Wam to przeszkadzać, Mineso-san i Kamiiru-san ...Mogłabym iść z Wami? Mam mapę...-
Kiedy wszyscy już mieli wychodzić.. jeszcze Mineso odmieniła się.. ze stroju czarodziejki.. Kamiiru również to zrobił.
Wszyscy we trójkę wyszli ze swiątyni, wtedy Mineso spytała: - To gdzie chcecie iść? Mnie to obojętne...ale mundurki nie są zbyt dobrym strojem do podróży. Może... -
Kiedy Kamiiru czekał na dokończenie wypowiedzi Mineso.. w pewnym momęcie nie wytrzymał i zrobił to za nią. -Dobrze więc.. pójdziemy kupić sobie jakieś ciuchy.. ale obiecajcie, że.. potem pójdziemy kupić coś do jedzenia, bo zgłodniałem trochę.- Powiedział, na końcu lekko wystawiając język.
Kiedy szukali jakiegoś stoiska z ubraniami.. Kamiiru czuł gorące, palące Słońce, a podczas drogi ciągle rozglądał się dookoła, obserwując wszystko co dzieje się , wszystko było niby zwykłe, ale jednak fascynowało... w końcu nie są teraz w swoim świecie. *Ehh.. prawdę mówiąc nie wiem jak możemy sobie tak spokojnie chodzić po straganach.. kiedy ta biedna dziewczyna jest w tarapatach.. tak chciałbym jej móc pomóc.. ale wiem.. że teraz nie byłbym w stanie.. licze tylko na to.. że uda nam się ją szybko odnaleźć i ocalić przed wrogami.. i wciąć mnie zastanawia to.. jakie dokładnie moce posiadam..*
__________________ Mój nr gg ------> 146938. |