Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06-25-2008, 13:56   #162
Milly
Administrator

Milly's Avatar

Reputacja: 10 Milly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnie
$: 332 511
Chciałabym tylko zaznaczyć, że Rothais mimo wszystko nie jest wredną jędzą Wiem, że fakty temu przeczą, ale jeśli Hektor jej uwierzy, to obiecuję, że tak od razu nie pośle go na pewną śmierć Bo co by to była za zabawa uśmiercić ofiarę od razu? Eeee, to znaczy - no właśnie. Rotka to w sumie jeszcze podlotek, przechodzi trudny okres dojrzewania, a na dodatek tatuś jej nie kocha i ma kompleksy "gorszego dziecka" ze względu na to, że jest najmłodsza z rodzeństwa, jest dziewczyną itd. No wiadomo o co chodzi Szuka mocnych wrażeń i jest "lekko" niedowartościowana, ale naprawdę nie chce nikogo zabić (przynajmniej umyślnie).

Piszę to dlatego, że zaczyna mi się wydawać, że szczególnie po tym poście zaczniecie uważać biedne dziecko za potwora A ona jest po prostu nieszczęśliwa. No. Więc myślcie o Rotce pozytywnie

T. Pratchett Czarodzicielstwo
Milly jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem