Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-24-2008, 18:02   #205
Nami

Nami's Avatar

Reputacja: 5 Nami wkrótce będzie znanyNami wkrótce będzie znany
$: 123 680
Przeczytałam ostatni post tylko więc pozwolę sobie zacytować co gorętsze kawałeczki

Cytat:
Nie bardzo zwracając nawet uwagę na fakt, czy jego mały...
a od następnej linijki
Cytat:
towarzysz (...)
XD
Dobra, przepraszam

Na poważnie: W poście znalazło się dużo dokładnych opisów, miejsce pozostawione na reakcję graczy (WoW ), a nawet i błędziki XD Och taak, Nami znajdzie wszystko :P (choć jej samej nie chce się własnych drobnych błędów poprawiać XD) Na 100% wszystkie byś z łatwością sama wychwyciła, ale co tam, pomarudzę

Cytat:
Wielkie, czarne chmury wisiały nad miasteczkiem zwiastujące niechybny deszcz, o dziwo jednak nie zaczynało jeszcze padać
zwiastując.

Cytat:
Nie jednak wszyscy, wiele osobom nadal dokuczały nastroje, oraz dosyć świeże rany na ciel
Jednak nie wszyscy, wielu osobom (...)

Czyż nie miałam racji, że nie musiałam Ci tego pokazywać? jasne, że miałam XD Dlatego nie zaliczam tego jako błąd, tylko jako pomyłkę tak wiec ocena:

Post bezbłędny (a co! ), długi, kreatywny, klimatyczny, ciekawy, rytmiczny (jakoś fajnie się czyta XD).

Dla całej sesji: Gwiazdka 5
Dla Buki: +5 do reputacji XD

Jeśli ktoś chce bym przeczytała jego post i oceniła to śmiało, ja bardzo chętnie porozdaje punkty reputacji XD

Jak na razie życzę wam miłej gry, bardzo przyjemna sesja i wspaniała Mistrzyni Gry, gratuluję XD

Ostatnio edytowane przez Nami : 07-24-2008 o 18:09.
Nami jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem