Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-24-2008, 18:06   #178
Milly
Administrator

Milly's Avatar

Reputacja: 10 Milly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnie
$: 335 993
Ech, przyszedł wreszcie czas na rozstrzygnięcie co dalej z "Piątym Żywiołem". Przez kilka miesięcy sesja była martwa, przyznam, że w większości z mojej winy. Częściowo nie miałam czasu, zastopowałam wszystkie moje sesje, ale okazało się, że łatwiej mi wrócić do innych przygód, niż odpisać tutaj. Im dłużej to trwało, tym gorzej było mi wrócić. Nie można jednak odwlekać w nieskończoność i trzeba coś dalej wymyślić.

Przede wszystkim kieruję pytanie do Was: czy macie jeszcze ochotę na dalszą grę? Czy po tak długim czasie powrót do klimatu gry jest dla Was jeszcze możliwy?

Z mojej strony mogę powiedzieć jeszcze tyle, że dodatkową trudnością będzie dla mnie brak podręcznika i szczegółowej treści przygody, które niestety zostały u mnie w domu Nie wiem co w tej sytuacji mogę dalej zrobić, ale jeśli tęsknicie za "Piątym Żywiołem" postaram się coś wykombinować.

Dodam jeszcze, że Nassair na pewno nie wróci już do gry.

T. Pratchett Czarodzicielstwo
Milly jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem