Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-24-2008, 19:28   #51
hija

hija's Avatar

Reputacja: 2 hija ma w sobie cośhija ma w sobie coś
$: 14 239
ja akurat uważam PO za bardzo dobry pomysł. zwiększający realność prowadzonej historii. nikt dobrowolnie nie zsika swojej postaci ze strachu, a w życiu, jak wiadomo, w obliczu mega horroru pęcherz to ostatnie o czym myślimy. tak samo kolejne wydarzenia wyierają coraz znaczniejszy wpływ na psychikę postaci, więc ta (zgodnie z przepływem punktów PO) powinna się zmieniać. Wiesz dobrze, Sekal, że stawiam na dynamiczny rozwój charakteru postaci (że pozwolę sobie przypić do naszych dawnych sporów o latami niezmieniającego się Żmija). jestem za wszystkimi kończynami, ale wobec większości to chyba i tak za mało. Chyba, że chcesz, Irrlichcie, przetrenowac tą opcję na Yseult. chętnie posłużę za królika doświadczalnego.

co do długości postów to absolutnie nie widzę powodu, żeby zmniejszać ich objętość. sesja, jaka jest, każdy widzi. odmalowanie nastroju i opisanie wydarzeń musi zabrać nieco czasoprzestrzeni. szkoda by mi tez było, gdyby MG zaczął nagle skracać posty o wstawki specjalne, którymi nas co jakiś czas raczy. nie marudź, wojto, tylko czytaj, leniuchu jeden :P

hija jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Reklama