Masz całkowitą racje, jestem często na lastinn i nie zajmuję się innymi sesjami ale co mam zrobić? Odpisywać po każdym pojedynczym poście gracza czekam aż wszyscy odpiszą no... przynajmniej większość i sam powiedz czy to moja winna? Bo o to mnie oskarżasz. Staram się, staram ale bez waszej pomocy mi się nie uda, a nie pozwolę żeby upadła, ale takiej nie otrzymuje... posty po miesiącu to chyba żart... np. Beriand przyjąłem do sesji bo zobaczyłem że w "Czarodzieju" często odpisuje i ładnie, ale w sesji no sorry ale tragedia odpuściłeś sobie totalnie i to zaraz po starcie a najgorsze jest to że dalej są często jego posty w "czarodzieju" a tu nie i dlatego tak dużo mówię o aktywności a najgorsze jest to że odrzucam kogoś kto mógłby naprawdę czerpać przyjemność z sesji i często odpisywać ;/
Następny Desmond tego chyba nie ma co komentować zapisał się i zniknął masakra z takimi ludźmi
Maciass i jak mi się wydaje ty jesteście najlepszymi graczami no bo shadowdancer odpuścił sobie ostatnio tylko nie wiem czy całe lastinn czy tylko moją sesję. A co do złamanego nosa to chyba byliście zagadani... Jesteś assassinem ale człowiekiem nie maszyną

.. i nie doceniasz osiłków z slamsów którym na ich oczach zabijasz herszta

PS: Mam taką malutką i cichutką nadzieję że się poprawicie z tą aktywnością

Edit: Zmienię taktykę pisania postów zobaczymy jak to się sprawdzi.