Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-27-2008, 18:53   #200
Manji

Manji's Avatar

Reputacja: 2 Manji wkrótce będzie znany
$: 46 175
Rozdroża prowincji Ayo, terytorium Klanu Kraba; 2 dzień miesiąca Hantei; wiosna, rok 1114, czas postoju.

- Co więc powinniśmy zrobić Manji-san gdybyśmy ich jednak spotkali? Gdybyśmy tego nie mieli zrobić, pewnie nie mówiłbyś nam tego wszystkiego, choć jestem Ci mimo to wdzięczny za podzielenie się swoją wiedzą z nami. Niewiedza nie może tłumaczyć głupich czynów, a te najczęściej z niej płyną …- powiedział Krab.

Manji przez dłuższą chwilę zastanawiał się nad słowami Kraba. Był przygotowany na takie pytanie, lecz ani Smok ani Krab nie byli jeszcze gotowi na odpowiedź.
"Wystarczająco dzisiaj powiedziałem, a może nawet zbyt wiele."
- Akito-san, Fukurou-san przez kilka najbliższych dni nie powinniśmy spotkać przestępców, dlatego pozwólcie, że odpowiem na to pytanie za kilka dni. Obecnie są ważniejsze sprawy, bardziej pilne jak choćby warta i wypoczynek. Jedno jest pewne, każdy z nas jest ukierunkowany w pewnej szczególnej dziedzinie, Fukurou-san ma zdolności dyplomaty, Akito-san zaprawionego wojownika, a ja zajmuję się spiskami. Razem się świetnie uzupełniamy i wierzę, że razem jesteśmy w stanie wiele zdziałać. Z czasem opowiem wam więcej o sobie i liczę na to samo, im więcej będziemy wiedzieli o sobie tym lepiej wykorzystamy tkwiący w nas potencjał.

Manji wstał, zabierając ze sobą łuk i miecze, rozpoczął wartę. Ustwił się pośród cieni, pozostając nie widocznym, a samem mając świetny widokna obozowisko i otoczenie.

Manji jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem