Cytat:
|
Napisał Ceridian Ja też - dlatego bedzie mi żal wydac nawet te 20,00 zł : {{
Nie powiem, grałem w fajne przygodówki typu "Ace ventura", ale tych "gorszych" (jak na mój gust - bo przecież o gustach się nie dyskutuje) jest duuuzo więcej : {{ - a wolę tą kasę wydac na coś innego - np sylwester : }} |
Myślę, że nie należy porównywać, przygodówek typu "Ace ventura" do przygodówek typu "Black, Mirror” , ponieważ "Ace Ventura" jest grą, w której na pierwszym miejscu jest poczucie humoru, w przeciwieństwie do "Black Mirror", która jest grą z elementami horroru. To tak jakby porównywać film "Głupi i głupszy" do "Amityville".
Cytat:
|
Napisał Ysabell No nie wiem - 20 złotych też pieniądz, a jakiś z nimi ostatnio krucho... |
Zgadzam się z tobą, ale w porównaniu do innych oryginalnych gier, których cena często przekracza 100 zł , "Black Mirror" nie jest droga.
Cytat:
|
Napisał Ysabell Powiedz, proszę, coś więcej o tej grze Lysseo...  |
Hmmm... Nie wiem, co jeszcze mogę powiedzieć, żeby nie zacząć wam opowiadać całej gry

. Głównym wątkiem jest rozwikłanie zagadki śmierci William`a Gordon`a. Mężczyzna zostaje wyrzucony przez okno swojej wieży. Pomimo, że wszyscy twierdzą, że to było samobójstwo Samuel nie poddaje się tak łatwo i jego celem staje się odkrycie odpowiedzi na trapiące go pytania. Aha, jeszcze może napiszę, że na zewnętrznej ścianie wieży jest dziwy znak namalowany...krwią, albo czerwoną farbą

.
No, to może na tyle.

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, to postaram się na nie odpowiedzieć.
Pozdrawiam