Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-05-2006, 16:03   #17
Sharra

Reputacja: 0 Sharra ma wyłączoną reputację
$: 1 726
Kamila

-Obawiam się, że nie wiem dużo więcej od Ciebie, ale mogłybyśmy się później rozejrzeć, znam parę osób. Na razie chodźmy na tą 'marry'.Tutaj w 'Merlinie' -wskazuję głową kierunek- barmanem jest ghul mojego znajomego. Może on coś nam powie, albo przynajmniej jakoś nas naprowadzi -Idąc spokojnym krokiem mówię dalej- Koniec końców, na pewno zna mnóstwo ludzi. -Patrzę na Reginę zastanawiając się, cóż mogę jej o sobie powiedzieć. Wydaje się spokojna i inteligentna. Ma też styl. Moje bojówki, szara bluza, glany i wojskowa kurtka, rozwiane włosy, brak makijażu na bladej twarzy, nic z tych rzeczy nie sprawia, że czuję się przy niej zbyt dobrze. Może to dlatego nie przepadam za wampirami z 'wyższych sfer'. Ja zawsze lubiłam wygodne i nie krępujące ruchów ubrania. Lubię czuć naturę każdą częścią ciała, każdym zmysłem.

W środku tego małego pub'u czuć ciepło ludzi, zapach alkoholu krążącego w ich żyłach, tytoń.. Słyszę rozmowy wszystkich naraz, zlewające się w jeden wielki chaos zmieszany ze spokojną muzyką, tak nie pasującą bo tego miejsca. Najpierw podchodzę do baru, witam się ze znajomym barmanem i proszę o to samo co zwykle -razy dwa i zapraszam Reginę do stolika w rogu pomieszczenia.

Sharra jest offline