Cytat:
|
Napisał 8Draco8 Jak dla mnie odgrywanie postaci polega na kontroli i niejako filtrowaniu informacji które są dostarczane przez MG na te które są niejako moje i które należą do reszty drużyny. |
Różni ludzie preferują różne style grania, po prostu musimy odnaleźć jakiś własny kompromis, który będzie pasował wszystkim. Ja szczerze powiedziawszy grając często zastanawiam się jak mam to napisać. Czy robiąc coś czekać na odpowiedź mg czy od razu napisać co się stało, czy rzucać kośćmi robiąc coś czy czekać na mg aż coś wymyśli, czy opisywać jak wygląda dla reszty to co robię czy napisać wprost że robię to i to mimo że ich postacie nie mają pojęcia o co chodzi itd itp. Ale myśle że z czasem wszystko zacznie się ładnie układać
Cytat:
|
Napisał 8Draco8 A i przepraszam jeśli kogoś uraziłem albo coś w tym rodzaju. Jestem stosunkowo młodym internautą a tym bardziej forumowiczem i nie bardzo znam się na mechanizmach nim rządzących i dlatego dzięki tym którzy mi wyjaśnili dlaczego jest tak a nie inaczej. |
Spoko każdy całe życie się uczy, grunt to nie myśleć że się wszystko wie i że każdy dookoła nie ma racji.