Cytat:
|
Napisał Bladowicz Co do tego, czy w tych czasach istaniał YT... |
Chodzi mi konkretnie o model YT-2400 ;] Wiem, że tego typu statki były znane, jak chociażby nieśmiertelny Sokół Milenium (przerobiony YT-1300). Ten 2400 to jakby nie patrzeć jakiś nowszy model i chciałem wiedzieć czy istnieje w tych czasach :P
Ogółem to mi jest wszystko jedno jakim statkiem będziemy latać, ale coś słyszałem, że jednostki z cyklu YT są właśnie "nieoficjalnie" specjalnie przeznaczone dla szmuglerów
A wracając do naszej wspólnej historii to ja wspomniałem o Coruscant ;] Przydałoby się streścić chociaż krótko jak się poznaliśmy i co sprawiło, że działamy razem. Może jakieś większe zlecenie? Ktoś wynajął kilku niezależnych osobników do jednego zadania? Koleje losu jednak pokazały, że zgrana z nas paczka i postanowiliśmy pracować dalej razem. Coś w tym stylu. O swojej postaci mogę powiedzieć Wam tylko tyle, co już wspomniałem. Samotny szmugler z latającym złomem

Nienawidzi Imperium. Nie wiecie jednak dlaczego

Raczej oziębły w okazywaniu jakichkolwiek uczuć. Ogółem dziwak, ale dobry pilot i strzelec. No i nazywa się Jerran Korr, jest człowiekiem w wieku ok 30 lat.
Dobra... trzeba się razem zgadać i coś sklecić, aby nasza drużyna miała pewną drobną przeszłość za sobą.