Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-12-2006, 19:34   #26
Wcielone ZŁO

Reputacja: 3 Wcielone ZŁO ma wyłączoną reputację
$: 3 223
Cytat:
Napisał Vangard
Jak pisałem wcześniej rzucanie kośćmi jest nie potrzebne, no chyba że ktoś koniecznie chce to dlaczego nie...
To musiałem gdzieś to przegapić.

Cytat:
Napisał Vangard
Podoba mi się sposób grania Draco (częściowe opisywanie konsekwencji jego czynów) z tym zastrzeżeniem, że zmienia nieco rzeczywistość, np. napisane było, że Tarra już siedziała w wozie, a napisał, że dopiero przyszła gdy już on tam był... Nie wiem czy to wynika z braku doczytania czy co?
Hm, co kto lubi. Ja wolę jak gracz mówi co stara się zrobić a potem MG mówi co z tego wyszło. Bo w innym przypadku wychodzi tak że np ja stoję przed karczmą i wyraźnie zaznaczam że staram się coś wypatrzyć i że nasłuchuję maksymalnie a tutaj obok (bo beczki i wóz stoją blisko siebie):

"Kiedy wyszła z karczmy zauważyła jegomościa, który pobiegł za niziołkiem, wolała nie pokazywać się mu wiec, czym prędzej wskoczyła do wozu stojącego obok karczmy i czekała na dalszy ciąg wydarzeń..."

Oczywiście mógłbym napisać "Uszom Naguko oczywiście nie uszły kroki..." ale do tego moim zdaniem jest MG żeby decydować.

Cytat:
Napisał Vangard
Jak narazie rozwija się ta sesja dobrze - tak mi się wydaje
Mnie również się podoba.