Zabić nie zabije, tylko zapyta co to jest? Wydaje mi się, że to chyba powinno się znaleźć w Tokyo Underground. Dlaczego, bo:
Cytat:
Napisał Lunar Wniosek:
I zauważyłem, że tak jest z masą innych postaci filmów i anime o takowej tematyce ![Smile](http://lastinn.info/images/smilies/icon_smile.gif) Chciałbym, żebyśmy poszli o krok dalej i spróbowali zgadnąć, kim byłby taki Alucard (bądź jakakolwiek inna postać pasująca klimatem, zdolnościami, czymkolwiek) w Świecie Mroku.
...
Jakie znacie horrory? ![Wink](images/smilies/icon_wink.gif) |
Na takiej zasadzie możemy rozpisać wszystkie Czarodziejki, Gigiego jako satyra, Pszczółkę Maję jako Gangrela, a Pikachu jako chimerę z Odmieńca ... Nie wydaje mi się, żeby o coś takiego chodziło autorowi tematu. Alucard pewnie, bo wampir do tego ewidentne nawiązanie do Draculi, ale to...? Pod Odmieńca czy maga można podpiąć 90% shojo manga, ale na Boga to nie temat do tego. Rozumiem dowcip Kaworu, ale...
Na koniec Mag pozbawiony avatara, przestaje być magiem i nie może go odzyskać, nawet biegając po domenach (jak by do nich się dostał ?)...dlatego Magowie tak bardzo boja się wampirów.