Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-26-2006, 15:42   #162
kitsune

kitsune's Avatar

Reputacja: 8 kitsune jest po prostu świetnykitsune jest po prostu świetnykitsune jest po prostu świetnykitsune jest po prostu świetny
$: 136 423
4 czerwiec 2022, 17:20, Wałbrzych, Dziura, siedziba Tasmanów

Malutki zerwał się na równe nogi:
- Tower, kurwa... -rozejrzał się zdziwiony po kumplach. - Wyprowadzamy się?! Jak to widzisz, ty zabierzesz berettę i medale po starym, Siwy "hankielki", Panczur kolekcję etykiet po tanich winach, Pikawa swoje 147 ostrz do rzucania, rozpruwania i kaleczenia, a ja co? Centryfugę, pełne laboratorium analityczne, własny generator, stację graficzną i dwie stacje robocze, oprócz tego zerwę kable o niskiej impendacji? A na nowym miejscu stworzę od zera laboratorium?!!!! Szlag by to, tak łatwo mówić, ja tu mam w cholerę rzecyz, tych RZECZY, które będą niezbędne, kiedy znów przyjdziecie skamląc o poradę, leczenie, diagnozę czy opatrzenie ran w module medycznym?! Raz jeszcze pytam jak? Jeśli się stąd wyniesiemy będę potrzebował przynajmniej trzech dni na rozruch od nowa całego sprzętu! Mamy tyle czasu.

Chłopak opadł na kanapę, pokręcił głowa w bezsilności, choć szczerze mówiąc mało kto się tym przejął, wszak teraz nie potrzebowali jego sprzetu, a później... a później Maly da radę, zawsze dawał.

kitsune jest offline