WÄ…tek: [sesja] Aphalon
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-27-2006, 08:03   #99
MistrzGry

Reputacja: 3 MistrzGry ma wyłączoną reputację
$: 27 387
Dobrze. - rzekł demon i poczuliście się coraz bardziej senni, aż wkrótce zasnęliście. Kiedy otworzyliście oczy, znajdowaliście się przy trakcie niedaleko gormijskiego miasteczka, które wcześniej opuściliście. Słońce chyliło się już ku zachodowi.

Idźcie do miasta, bo pewnie jesteście głodni, ja tu zaczekam. Nie mogę tam wchodzić, jak wiecie. - rzekła Arvantti.

To usłyszawszy, weszliście przez bramę.

O wróciliście! Pan chce się z wami koniecznie widzieć - powiedział strażnik i zaprowadził do wieży.

Cóż, sytuacja jest coraz gorsza! - westchnął młody władca, goszcząc was u siebie - Ten czarny elf stał się tak bezczelny, że zaczął atakować w dzień! No i wreszcie się ujawnił - wygląda naprawdę jak demon, miał czerwone włosy i piekielne oczy, z dwoma magicznymi mieczami w obu dłoniach i zabójczym łukiem, którego równie sprawnie używał. Widziałem go, jak wymordował przy południowej bramie mieszkańców i właścicieli sklepów! Zanim strażnicy zdążyli wystrzelić z kuszy, wszyscy leżeli martwi! Dlatego jeszcze raz proszę o pomoc, a cenę za spokój w osadzie podnoszę do 1000 s.z.. Czy możecie tym się zająć?

MistrzGry jest offline